Ολυμπιακός: Παπανικολάου και Γουόκαπ ενσωματώθηκαν στην ομάδα

Ολυμπιακός: Παπανικολάου και Γουόκαπ ενσωματώθηκαν στην ομάδα

Δημήτρης Οικονόμου
Παπανικολάου Γουόκαπ
Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ, τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση για τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εντατική προετοιμασία και τη σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, με τον κόσμο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να αυξάνεται διαρκώς. Οι τελευταίοι που είχαν άδεια, Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ, επέστρεψαν και αυτοί και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Με τον αρχηγό, μάλιστα, να δίνει το σύνθημα για την καινούργια σεζόν, η οποία φυσικά αποτελεί ιστορικής σημασίας για τον Ολυμπιακό, μιας και ο σύλλογος του Πειραιά κλείνει 100 χρόνια ζωής.

Με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν τη δουλειά, λίγες ημέρες πριν από τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό τους, αφού την Παρασκευή (6/9), το ΣΕΦ θα ανοίξει τις πύλες του για την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη.

Το βίντεο με Γουόκαπ και Παπανικολάου στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.