Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (3/9) στην Αθήνα ο Γιούρτσεβεν

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (3/9) στην Αθήνα ο Γιούρτσεβεν

Γιώργος Κούβαρης
Γιουρτσεβεν
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν αναμένεται την Τρίτη (3/9) στην Αθήνα και ακολούθως να μεταβεί στη Σλοβενία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Τούρκος σέντερ θα τεθεί τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που διεξάγεται στη Σλοβενία!

Συγκεκριμένα αναμένεται την Τρίτη (3/9) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά.

Στη συνέχεια ο Ομέρ Γιούρτσεβεν θα συναντήσει του νέους του συμπαίκτες στη Σλοβενία προκειμένου να ενσωματωθεί με τη σειρά του στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Το ίδιο θα συμβεί με τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος αναμένεται άμεσα την Κράνισκα Γκόρα ενώ θα ακολουθήσει και ο Κέντρικ Ναν.

Όπως είναι γνωστό ο Ματίας Λεσόρ θα δώσει το «παρών» στο φιλικό παιχνίδι για τη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς και αμέσως μετά θα βρεθεί στις προπονήσεις του «τριφυλλιού»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.