Ολυμπιακός: Το Depth Chart με πιθανή έλευση Φουρνιέ και δανεισμό Πετρούσεφ

Ολυμπιακός: Το Depth Chart με πιθανή έλευση Φουρνιέ και δανεισμό Πετρούσεφ

Δημήτρης Οικονόμου
φουρνιέ
Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον Εβάν Φουρνιέ. Πώς διαμορφώνεται το Depth Chart των «ερυθρολεύκων» με πιθανή έλευση του Γάλλου που πιθανότατα θα φέρει τον δανεισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, όπως διαβάσατε στο Gazzetta, για να ολοκληρώσει το «μπαμ» με τον Εβάν Φουρνιέ. Κάτι που όπως είναι λογικό και με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί πλέον το ρόστερ, θα έφερνε ντόμινο εξελίξεων.

Για να μπορέσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να δουλέψει αρμονικά και να κατανεμηθούν οι ρόλοι που θέλει, αν και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στο θέμα του Φουρνιέ, θα υπάρξει τουλάχιστον μία αποχώρηση. Ήδη έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta για την πρόθεση παραχώρησης του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο ενδεχόμενη έλευση του Φουρνιέ, κάνει τον Ολυμπιακό υπερπλήρη σε κάθε θέση. Ο Γάλλος θα μοιραστεί με τον Κώστα Παπανικολάου το «3» και ο Άλεκ Πίτερς θα παραμείνει ως έχει στο «4», εκεί όπου από φέτος υπάρχει ξανά και ο Σάσα Βεζένκοβ, για τον οποίο οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρολεύκων» έκαναν μία ακόμα υπέρβαση στα μέσα του καλοκαιριού.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού με τις πιθανές εξελίξεις

  • PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Έβανς (επιστρέφει στα μέσα της σεζόν), Ναζ Μήτρου-Λονγκ
  • SG: Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Λαρεντζάκης
  • SF: Παπανικολάου, Φουρνιέ (;), ΜακΚίσικ
  • PF: Βεζένκοβ, Πίτερς
  • C: Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ
@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.