Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με Φουρνιέ

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με Φουρνιέ

Εβάν Φουρνιέ
Ο Εβάν Φουρνιέ πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Εβάν Φουρνιέ. Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gazzetta, οι δύο πλευρές βρισκόταν στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, με τους Πειραιώτες να αποσπούν το τελικό «ναι» του Γάλλου.

Ο 32χρονος μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο NBA, κάνει το βήμα της επιστροφής στην Ευρώπη, με τους προέδρους του Ολυμπιακού να... ενεργοποιούν μία ακόμα βόμβα, μετά και την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοβ στα μέσα του καλοκαιριού.

Το οριστικό deal για τον Ολυμπιακό, φέρνει και... αποχωρήσεις, μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα μετακομίσει ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα για την ερχόμενη σεζόν.

Με τον Φουρνιέ ως το τελευταίο... πετράδι στο φετινό ρόστερ, να κάνει τον Ολυμπιακό υπερπλήρη σε κάθε θέση, όπως μπορείτε να δείτε και από το Depth Chart της ομάδας.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.