Ολυμπιακός, Φουρνιέ: Η προφητεία του για τους «ερυθρολεύκους»

Ολυμπιακός, Φουρνιέ: Η προφητεία του για τους «ερυθρολεύκους»

Δημήτρης Οικονόμου
Εβάν Φουρνιέ
Το είπε και το έκανε ο Εβάν Φουρνιέ, που ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας τελικά όσα είπε ένα απόγευμα του Μαΐου στο Βελιγράδι.

Την 21η Μαΐου του 2022, ο Εβάν Φουρνιέ βρέθηκε στη Stark Arena του Βελιγραδίου, για να παρακολουθήσει τον μικρό και τον μεγάλο τελικό του Final Four της EuroLeague. Τίποτα δεν τον συνέδεε τότε με την Ευρώπη και τον Πειραιά, παρά μόνο οι φιλίες του με τους Γάλλους διεθνείς. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε εκείνη την ημέρα αρκετά απογοητευμένος, μετά το σουτ του Βασίλιε Μίτσιτς που τον απέκλεισε στον ημιτελικό και του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο. Και κάπου εκεί, γεννήθηκε η σπίθα που... άναψε τη φωτιά.

Σε ένα αρκετά συναισθηματικό απόγευμα, που τελικά οδήγησε τον Φουρνιέ να κάνει ένα τουίτ... προφητεία. «Αν αποφασίσω μία ημέρα να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα διάλεγα τον Ολυμπιακό. Φοβερό κλαμπ» ανέφερε ο Γάλλος, ο οποίος πλέον πρέπει να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gazzetta.

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» εκείνο το απόγευμα στο Βελιγράδι έδωσαν ένα μοναδικό σόου. Αποθεώνοντας την ομάδα και τους παίκτες, παρά την ήττα στον ημιτελικό, στο τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Πρίντεζη στην EuroLeague. Κάτι που τελικά... μάγεψε τον Γάλλο σούπερ σταρ, που στα 32 του πλέον γυρίζει στην Ευρώπη για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», επιβεβαιώνοντας τα λόγια του.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.