Σαράνια για Φουρνιέ: «Deal δύο ετών με περισσότερα από 4 εκατομμύρια»

Σαράνια για Φουρνιέ: «Deal δύο ετών με περισσότερα από 4 εκατομμύρια»

Δημήτρης Οικονόμου
Φουρνιέ Ολυμπιακός FIBA
Ο Εβάν Φουρνιέ θα λάβει από τον Ολυμπιακό ένα ποσό μεγαλύτερο των 4 εκατομμυρίων, όπως επιβεβαίωσε και εξ Αμερικής ο Σαμς Σαράνια.

Η είδηση της ενεργοποίησης της... βόμβας του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό, έκανε φυσικά τον γύρο του κόσμου. Με τον Γάλλο σούπερ σταρ να αφήνει το NBA μετά από 12ετή παρουσία το NBA.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο Gazzetta, ο Φουρνιέ πρέπει πλέον να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Σαμς Σαράνια μέσω τουίτ που έκανε για τον Γάλλο.

Μάλιστα επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για τη διετή συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για ένα deal που θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια δολάρια, αγγίζοντας περίπου τα 4.3 εκατομμύρια. Σε ακόμα μία οικονομική υπέρβαση των προέδρων του Ολυμπιακού που μέσα σε ένα καλοκαίρι έπεισαν τους Φουρνιέ και Βεζένκοβ να αφήσουν το NBA με δύο πολύ μεγάλα συμβόλαια.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.