Παναθηναϊκός, Μπαλτσερόφσκι: Τέλος και επίσημα!

Παναθηναϊκός, Μπαλτσερόφσκι: Τέλος και επίσημα!

Γιώργος Κούβαρης
Μπαλτσερόφσκι
Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα.

Ύστερα από μια πετυχημένη χρονιά από πλευράς τίτλων με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος Ελλάδας, ο Πολωνός σέντερ θα επιστρέψει στην Ισπανία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Η άφιξη του Ομέρ Γιούρτσεβεν είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Όλεκ Μπαλτερόφσκι, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με την Ουνικάχα Μάλαγα πριν από μερικές εβδομάδες. Όμως μέχρι να γινόταν επίσημο του Τούρκου μπασκετμπολίστα στον Παναθηναϊκό, ο «Μπάλτσε» παρέμενε στο «τριφύλλι» και μάλιστα έκανε κανονικά προετοιμασία με την ομάδα.

Την Δευτέρα (2/9) έγινε γνωστό ότι ο Πολωνός θα αποτελούσε παρελθόν από τον Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας προκειμένου να ενεργοποιήσει τη συμφωνία του με τη Μάλαγα. Όπερ και εγένετο. Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Μπαλτσερόφσκι γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μια σεζόν που πραγματικά θα θυμάσαι. Ευγνώμονες που αποτέλεσες μέρος του ταξιδιού. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

Μάλιστα και η Ουνικάχα Μάλαγα ανακοίνωσε στη συνέχεια τη συμφωνία με τον Μπαλτσερόφσκι για τα επόμενα δύο χρόνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.