Ο Ολυμπιακός προαναγγέλει Φουρνιέ: «Κάνετε ένα μίνι τσεκ απ πριν από το επόμενο ποστ»

Ο Ολυμπιακός προαναγγέλει Φουρνιέ: «Κάνετε ένα μίνι τσεκ απ πριν από το επόμενο ποστ»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Εβάν Φουρνιέ με την εθνική Γαλλίας
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προειδοποιεί τους φίλους της ομάδας να κάνουν ένα... μίνι τσεκ απ πριν από το επόμενο ποστ της στο twitter, προαναγγέλλοντας έτσι την ανακοίνωση του Εβάν Φουρνιέ!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει με κάθε επισημότητα τη... βόμβα του καλοκαιριού με τον Εβάν Φουρνιέ. Όπως διαβάσατε από νωρίς το απόγευμα στο Gazzetta, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Γάλλος θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» από την επόμενη σεζόν, με τους Πειραιώτες να δημιουργούν ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ της ιστορίας τους.

Και έτσι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην καθιερωμένη της συνήθεια, να προαναγγέλλει τις μεταγραφές της, φρόντισε να προειδοποιήσει τους φίλους της ομάδας.

«Επειδή σήμερα στα σχόλια γίνονται πολλές αναφορές για ταχυπαλμίες και υψηλές πιέσεις… θα ήθελα πριν το επόμενο ποστ να κάνετε ένα μίνι τσεκ απ!» αναφέρει στο τουίτ της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με λίγη δόση από «Simpsons» και τους φίλους του Ολυμπιακού φυσικά να περιμένουν πώς και πώς την επίσημη ανακοίνωση για τον Φουρνιέ.

Το ποστ του Ολυμπιακού για Φουρνιέ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.