Ολυμπιακός: Ο Φουρνιέ θυμήθηκε την εποχή που ήταν συμπαίκτης με τον Φαλ!

Ολυμπιακός: Ο Φουρνιέ θυμήθηκε την εποχή που ήταν συμπαίκτης με τον Φαλ!

Newsroom
Φαλ Φουρνιέ
Ύστερα από 13 χρόνια ο Εβάν Φουρνιέ θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τον Μουστάφα Φαλ και ο Γάλλος γκαρντ θυμήθηκε εκείνη την εποχή.

Κι όμως. Ο Εβάν Φουρνιέ δεν είχε υπάρξει συμπαίκτης με τον Μουστάφα Φαλ μόνο στην εθνικη ομάδα της Γαλλίας! Τη σεζόν 2011-12 είχαν συνυπάρξει και στην Πουατιέ και μάλιστα στην PRO A κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το ίδιο καλοκαίρι και σε ηλικία 20 ετών ο Φουρνιέ δήλωσε συμμετοχή στο draft του NBA, τον οποίο και είχαν επιλέξει οι Ντένβερ Νάγκετς στο νούμερο «20» της διαδικασίας. Αντίστοιχα ο Φαλ είχε παραμείνει στην Πουατιέ έως και το 2014, όταν και έκανε το δικό του μεγάλο βήμα με προορισμό τη Μονακό.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και την... υπόσχεση που είχε δώσει το 2022, ο 32χρονος Γάλλος σταρ θυμήθηκε εκείνη την εποχή και ανέβασε σχετική φωτογραφία στα social media με τον θηριώδη σέντερ του Ολυμπιακού, με τον οποίο θα αγωνιστούν και πάλι μαζί σ' έναν σύλλογο.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.