Νέντοβιτς για Κάνααν: «Είναι πολύ θετικός, κάθε ομάδα πρέπει να έχει έναν τέτοιο τύπο»

Νέντοβιτς για Κάνααν: «Είναι πολύ θετικός, κάθε ομάδα πρέπει να έχει έναν τέτοιο τύπο»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Νέντοβιτς
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μπορεί να μην είχε και την καλύτερη εντύπωση για τον Αϊζάια Κάνααν ωστόσο τώρα που είναι πλέον συμπαίκτες, έχει αλλάξει άποψη για τον Αμερικάνο.

Ο Αϊζάια Κάνααν και ο Νεμάνια Νέντοβιτς την επερχόμενη σεζόν θα αγωνίζονται ως συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, φορώντας τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, φιλοξενήθηκε στο podcast Luka i Kuzma και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο του συμπαίκτη. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν είχε την καλύτερη εντύπωση για τον Αμερικάνο, κάτι το οποίο όμως άλλαξε από τη στιγμή που ο μέχρι και την περασμένη σεζόν γκαρντ του Ολυμπιακού έγινε παίκτης της σέρβικης ομάδας.

«Ο Κάνααν μου φαινόταν στριμμένος. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό κι εκείνος έπαιζε στην Ούνικς, έβαλε ένα τρίποντο μπροστά στο πρόσωπό μου και ξεκίνησε να με πειράζει για αυτό. Το θυμάμαι από τότε. Τώρα που γνωριστήκαμε κατάλαβα ότι είναι πολύ θετικός και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα επικοινωνίας. Ακόμα με πειράζει όμως για εκείνο το τρίποντο. Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος και κάθε ομάδα πρέπει να έχει έναν τέτοιο τύπο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.