Ολυμπιακός: Το βράδυ της Τετάρτης (4/9) η άφιξη του Φουρνιέ

Ολυμπιακός: Το βράδυ της Τετάρτης (4/9) η άφιξη του Φουρνιέ

Newsroom
Φουρνιέ
Ο Εβάν Φουρνιέ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό αργά το βράδυ της Τετάρτης (4/9) με πτήση από το Παρίσι.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας επισημοποίησε το «μπαμ» αποκτώντας τον Εβάν Φουρνιέ, έχοντας έρθει σε συμφωνία για τα επόμενα 2 χρόνια, ύστερα από την πολυετή παρουσία του στο NBA η οποία έφτασε τα 12 χρόνια.

Ο 31χρονος Γάλλος περιφερειακός αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους» την Τετάρτη (4/9) στις 23:15 το βράδυ, με πτήση από το Παρίσι ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Φουρνιέ πέρασε την τελευταία του σεζόν στο NBA, φορώντας τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς, όπου σε 29 αγώνες μέτρησε 7.2 πόντους με 2.7 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο. Συνολικά στο NBA, σε 704 παιχνίδια κανονικής περιόδου μέτρησε 13.6 πόντους μέσο όρο, ενώ αντίστοιχα σε 19 των play offs 11.7.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.