Μπάγερν Μονάχου: Ανέλαβε αθλητικός διευθυντής ο Ντράγκαν Τάρλατς

Μπάγερν Μονάχου: Ανέλαβε αθλητικός διευθυντής ο Ντράγκαν Τάρλατς

Σπύρος Μαρκεζίνης
Τάρλατς
Ο Ντράγκαν Τάρλατς, ο οποίος έχει υπάρξει μεταξύ άλλων για 8 χρόνια παίκτης Ολυμπιακού, είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντράγκαν Τάρλατς για τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο 51χρονος παλαίμαχος από τη Σερβία την περασμένη τριετία είχε το αντίστοιχο πόστο στην εθνική του ομάδα ενώ ως παίκτης, μεταξύ άλλων είχε περάσει μία οκταετία φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, από το 1992 μέχρι και το 2000.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι τιμή και εξαιρετική ευκαιρία να εργαστώ για αυτόν τον υπέροχο οργανισμό και την τεράστια αυτή επωνυμία. Όταν ο Μάρκο Πέσιτς μου εξήγησε το όραμα και τους στόχους του συλλόγου, σε συνδυασμό με την άφιξη του νέου προπονητή μας και τη μετακόμιση στο SAP Garden– επέλεξα αμέσως αυτήν την πρόκληση. Είναι μια ευκαιρία που έψαχνα, να δουλέψω σε έναν από τους καλύτερους οργανισμούς στην EuroLeague και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.