Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πρόσθεσε στην προετοιμασία τον Κόμπι Σίμονς

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πρόσθεσε στην προετοιμασία τον Κόμπι Σίμονς

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κόμπι Σίμονς
Ο Κόμπι Σίμονς θα πραγματοποιήσει προετοιμασία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνει και για την κανονική διάρκεια της σεζόν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν ακόμη παίκτη, τουλάχιστον για την περίοδο της προετοιμασίας. Ο Κόμπι Σίμονς υπέγραψε δοκιμαστικό συμβόλαιο ενώ οι δύο πλευρές στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να συμφωνήσουν και για την υπόλοιπη διάρκεια της σεζόν.

Ο 27χρονος Αμερικάνος γκαρντ έχει περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στη G League ενώ έχει υπάρξει παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις, των Κλίβελαντ Καβαλίερς αλλά και των Τορόντο Ράπτορς όπου βρισκόταν και στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Στα 4 παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει είχε κατά μέσο όρο από 5 πόντους με 1,8 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 16,9 λεπτά εντός παρκέ.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι

@Photo credits: maccabi.co.il

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.