Μπραζντέικις για Ολυμπιακό: «Έχουν ένα πολύ ταλαντούχο ρόστερ»

Newsroom
Ίγκνας Μπραζντέικις με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά και την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, σχολίασε σε συνέντευξή του ο πρώην «ερυθρόλευκος», Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μετά την παρένθεση ενός έτους στον Ολυμπιακό, επέστρεψε στη Ζάλγκιρις και το Κάουνας, όπου και ξεκίνησε την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Λιθουανός σχολίασε, σε συνέντευξή του στο Basketnews, το ρόστερ του Ολυμπιακού, μετά και τη σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, δείχνοντας με τον τρόπο του πόσο δυνατό είναι το ρόστερ των Πειραιωτών.

«Έχουν ένα πολύ πολύ πολύ ταλαντούχο ρόστερ. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσαρμοστούν οι πεντάδες, αλλά έχουν ένα απίστευτο ρόστερ» ανέφερε σχετικά ο Λιθουανός, ο οποίος την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό μέτρησε σε 27 παιχνίδια της EuroLeague, 3.6 πόντους σε περίπου 11 λεπτά συμμετοχής, έχοντας παράλληλα και 1.7 ριμπάουντ, 0.6 ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.