Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τους παρουσιαστές για τη βραδιά του Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τους παρουσιαστές για τη βραδιά του Πρίντεζη

Newsroom
Δαδακαρίδης
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα ονόματα των παρουσιαστών για την βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη (6/9) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αντίστροφα μετράνε στον Ολυμπιακό για το «A Moment To Remember» προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη!

Με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσαν ότι ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα αποτελέσει τον κεντρικό παρουσιαστή της βραδιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψουμε μία από τις πολλές εκπλήξεις που αφορούν στην μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη!

Κεντρικός παρουσιαστής του “A Moment To Remember” θα είναι ο καταξιωμένος και εξαιρετικά αγαπητός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος -όπως είναι γνωστό-τρέφει βαθιά αγάπη για τα «ερυθρόλευκα»!

Στο πλευρό του, θα βρίσκονται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη και ο δημοφιλής ηθοποιός -επίσης «δηλωμένος» Ολυμπιακός- Θανάσης Βισκαδουράκης!

Οι τρεις τους θα αναλάβουν τον ρόλο να συντονίσουν και υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών» και φυσικά να δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στο event!

Stay tuned…!»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.