Ολυμπιακός: Θυμήθηκε το πρώτο παιχνίδι του Πρίντεζη στην Euroleague (vid)

Ολυμπιακός: Θυμήθηκε το πρώτο παιχνίδι του Πρίντεζη στην Euroleague (vid)

Newsroom
Πρίντεζης
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γύρισε 22 χρόνια πίσω και θυμήθηκε την πρώτη φορά που ο Γιώργος Πρίντεζης πάτησε το πόδι του σε παρκέ για αγώνα της Euroleague.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη βραδιά της 6ης Σεπτεμβρίου, όταν και θα τιμηθεί δεόντως ο Γιώργος Πρίντεζης!

Με αφορμή της «A Moment To Remember» η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ζει σε ρυθμούς.. Πρίντεζη. Αυτήν την φορά γύρισε στο μακρινό 2002 και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι του στην Euroleague απέναντι στη Σλασκ Βρότσλαβ στην Πολωνία.

Η σχετική ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» διοίκησης

«Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας της σεζόν 2002-03 απέναντι στην πολωνική Σλασκ Βρόστλαβ o Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο απέναντι στους Πολωνούς με 72-91, αλλά για τους «ερυθρόλευκους» αυτό το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία γιατί ήταν η πρεμιέρα του τεράστιου Πρίντεζη, σε μια διοργάνωση που έμελλε να ζήσει μοναδικές στιγμές.

2’’ πριν το τέλος του αγώνα, ο Ινάκι Ντε Μιγκέλ έκανε φάουλ -που ήταν το πέμπτο του- και ο Λευτέρης Σούμποτιτς ζήτησε από τον «Πρι» να περάσει στο γήπεδο, χωρίς, ωστόσο, να προλάβει να κάνει κάτι.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.