Γιούρτσεβεν: «Ανυπομονώ για τις λόμπες του Σλούκα» (vid)

Γιούρτσεβεν: «Ανυπομονώ για τις λόμπες του Σλούκα» (vid)

Newsroom
Γιούρτσεβεν
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν υπογράμμισε μετά την άφιξή του στην Αθήνα την μεγάλη του θέληση να παίξει, τους υψηλούς στόχους που έχει όπως επίσης στάθηκε και στη συνεργασία με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ωστόσο θα συναντήσει άμεσα τους νέους του συμπαίκτες στη Σλοβενία όπου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού AKTOR! Μεταξύ άλλων στάθηκε στον Εργκίν Αταμάν και στα όσα περιμένει ο Τούρκος τεχνικός από εκείνον, αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Φενέρμπαχτσε, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στους μεγάλους στόχους της ομάδας:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος κυρίως που θα αγωνίζομαι περισσότερο, για την ευκαιρία και πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι θα είναι ο μοχλός για να κυριαρχήσουμε. Ξέρω ότι ο coach Αταμάν θέλει να το κάνει. Γενικότερα στο πλαίσιο της επιτυχίας, θέλω να συνεισφέρω στο παρκέ, να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Οι φίλαθλοι μου δείχνουν την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή και είμαι ενθουσιασμένος που θα τους συναντήσω στο γήπεδο. Το κυριότερο πράγμα για το οποίο ανυπομονώ» ανέφερε αρχικά ο Γιούρτσεβεν.

Για το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν: «Πολύ γρήγορα. Το παιχνίδι του είναι σε υψηλό ρυθμό, νομίζω ότι το στυλ του μοιάζει πιο πολύ με εκείνο του ΝΒΑ, από ότι των περισσότερων προπονητών. Παίζει σε μεγάλη ταχύτητα. Αλλά και η ελευθερία που δίνει στους παίκτες του δίνει χώρο στο παρκέ, οπότε είμαι ενθουσιασμένος και για αυτό».

Για την παρουσία του Κώστα Σλούκα: «Ναι, ναι! Έχει περάσει λίγος καιρός, αλλά πιστεύω ότι θα συνδεθούμε. Οπότε ανυπομονώ για τις… λόμπες του και να αγωνιστώ μαζί του».

Για το μήνυμα του στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: «Πάμε να κερδίσουμε! Πάμε να το επαναλάβουμε. Ξέρω παιδιά ότι το κάνατε και πέρυσι. Δεν ήμουν εδώ, αλλά είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα να το κάνει ξανά!».

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.