Σφαιρόπουλος για Πετρούσεφ: «Όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, όχι από εμάς»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την περίπτωση μεταγραφής του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα.

Η απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό ενδέχεται να προκαλέσει αλλαγές στο ρόστερ της νέας σεζόν του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πιο συγκεκριμένα πλέον το ενδεχόμενο ο Φίλιπ Πετρούσεφ να παραχωρηθεί στον Ερυθρό Αστέρα είναι υπαρκτό.

Ο προπονητής της σέρβικης ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε πρόσφατες δηλώσεις του «καθάρισε» λίγο τα νερά, αναφέροντας ότι όλα εξαρτώνται από τον ελληνικό σύλλογο, με τον οποίο και έχει ακόμα συμβόλαιο.

«Ο Πετρούσεφ είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, εκείνοι αποφασίζουν, δεν ξέρουμε τίποτα» ενώ για το αν θα ήταν ευπρόσδεκτος είπε: «Φυσικά και είναι και Σέρβος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, όχι από εμάς γιατί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι περισσότεροι τραυματισμοί που είχαμε την περασμένη σεζόν ήταν άτυχοι, όχι επειδή κάναμε κάτι λάθος... Κάποια παιχνίδια παίξαμε υπέροχα, μερικά άσχημα λόγω τραυματισμών... Γι' αυτό έχουμε τώρα ένα ρόστερ με 16 ονόματα να καλύψουμε αυτές οι καταστάσεις, και μας καθοδηγούσε και η ποιότητα και η ποσότητα»

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.