Ολυμπιακός: Πανζουρλισμός για Φουρνιέ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ολυμπιακός: Πανζουρλισμός για Φουρνιέ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Newsroom
Φουρνιέ
Πανζουρλισμός επικράτησε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αμέσως μετά την άφιξη του Εβάν Φουρνιέ προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φίλους του Ολυμπιακού.

Πανικός! Εκστασιασμένοι οι φίλοι του Ολυμπιακού επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Γάλλο σταρ, ο οποίος έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης καθώς υπήρξε καθυστέρηση στην πτήση του.

Μόλις έκανε την εμφάνισή του στον κόσμο των «ερυθρολεύκων», άρχισε να τραγουδάει ρυθμικά συνθήματα με τ' όνομά του και εκείνος τους χαιρετούσε και τους έστελνε φιλιά, χαμογελαστός. Στο πλευρό του ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από τις αντιδράσεις του, ούτε ο ίδιος ο Φουρνιέ μπορούσε να πιστέψει αυτά τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του και μάλιστα είχε βγει και από το αυτοκίνητο προκειμένου να ανταποκριθεί στην αποθέωση και ευχαριστήσει τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που είχαν βρεθεί στο αεροδρόμιο για τον υποδεχθούν.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.