Αγγελόπουλοι για γήπεδο: «Δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε, περιμένουμε να γίνει το δίκαιο»

Αγγελόπουλοι για γήπεδο: «Δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε, περιμένουμε να γίνει το δίκαιο»

Newsroom
Αγγελόπουλοι
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησαν μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για το γηπεδικό θέμα κάνοντας εκ νέου λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκαν και στο θέμα του γηπέδου εξηγώντας ότι δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με την τελευταία τους τοποθέτηση.

Έκαναν λόγο και πάλι για «αθέμιτο ανταγωνισμό», κάλεσαν την Κυβέρνηση προκειμένου να απαντήσει, ενώ υπογράμμισαν ότι «περιμένουμε να γίνει το σωστό έστω και με τρομακτική καθυστέρηση».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Είναι κάτι το οποίο είναι εκτός λογικής. Το αναλύσαμε, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Οι συζητήσεις γίνονται 3.5 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το γήπεδο και έχει τρομακτικό πλεονέκτημα δεκάδων εκατομμυρίων. Και αύριο να το πάρει ο Ολυμπιακός θέλει μια διετία για να γίνουν κάποιες κινήσεις. Θα δείτε ήδη κάποιες αλλαγές ενώ θα γίνονται και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω η Κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει. Λέτε ότι δεν πιέζουμε, κάποιοι βρίζουν. Δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε, περιμένουμε να γίνει το δίκαιο και το σωστό έστω και με κάποια τρομακτική καθυστέρηση.»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή. Από τότε που πήγαμε στον Ολυμπιακό χάνουμε χρήματα. Έχουμε 15 χρόνια τις μετοχές. Η σκέψη μας είναι να δυναμώνει πάντα η ομάδα και να γίνεται το καλύτερο δυνατό. Όταν το επιτρέπουν οι συγκυρίες κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Δεν επηρεάζει αυτό ότι δεν έχουμε δικό μας γήπεδο. Αν είχαμε θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Είμαστε και τη φετινή σεζόν αναγκασμένοι να παίξουμε σε περιβάλλον αθέμιτου ανταγωνισμού όταν ο αντίπαλός σου έχει 20 εκατομμύρια έσοδα. Όμως θα παλέψουμε. Γι' αυτό ήρθε αυτός ο παικταράς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.