Φουρνιέ: Το μήνυμα του Φαλ για την κατάκτηση της EuroLeague

Φουρνιέ: Το μήνυμα του Φαλ για την κατάκτηση της EuroLeague

Δημήτρης Οικονόμου
Φαλ Φουρνιέ
Ο Μουστάφα Φαλ έμαθε από τους πρώτους για τη συμφωνία του Εβάν Φουρνιέ με τον Ολυμπιακό και του έστειλε μήνυμα, θέτοντας τον στόχο της κορυφής στην EuroLeague.

Ο Εβάν Φουρνιέ και ο Μουστάφα Φαλ ήταν γνωστό πως διατηρούν φιλικές σχέσεις από την παρουσία τους στην Εθνική Γαλλίας. Ο νέος σταρ του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, φέρνοντας αρκετές φορές στη συζήτηση τον σέντερ των Πειραιωτών και τις συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους όλο αυτό το διάστημα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το μήνυμα που του έστειλε ο Φαλ, μόλις του ανακοίνωσε πως είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού. «Ήταν χαρούμενος ο Φαλ, του το είπα 2-3 μέρες πριν τη συμφωνία ότι είμαι πεπεισμένος πως θα παίξουμε μαζί. Οπότε δεν ήταν κάποια έκπληξη. Αλλά όταν του είπα ότι έχουμε συμφωνία, μου είπε "πάμε να πάρουμε την EuroLeague"» ήταν τα λόγια του Φουρνιέ, σχετικά με τη συνομιλία των δύο Γάλλων.

Άλλωστε αυτό το κίνητρο μιας ομάδας που έχει στόχο όλους τους τίτλους, φαίνεται πως έπαιξε τον ρόλο του για τον ερχομό του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό και ο Φαλ βρίσκεται στην ίδια σελίδα με τον συμπατριώτη του.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.