Ολυμπιακός, Φουρνιέ: Διάλεξε το Νο94 που φορούσε στους Νάγκετς και τους Σέλτικς

Ολυμπιακός, Φουρνιέ: Διάλεξε το Νο94 που φορούσε στους Νάγκετς και τους Σέλτικς

Δημήτρης Οικονόμου
Φουρνιέ Φανελα
Με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το Νο94, πόζαρε για πρώτη φορά ο Εβάν Φουρνιέ στην παρουσίασή του από τους Πειραιώτες.

Ο Εβάν Φουρνιέ είναι εδώ και μερικές ημέρες παίκτης του Ολυμπιακού. Με τους Προέδρους της ομάδας, κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να στέκονται δίπλα του στην παρουσίαση, αυτής της σπουδαίας μεταγραφής των Πειραιωτών.

Ο Γάλλος σταρ απάντησε για την εμπειρία του στην υποδοχή του στο αεροδρόμιο, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ στη συνέχεια πήρε και τη συλλεκτική φανέλα, την οποία θα φοράει ο Ολυμπιακός στη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη, στην εκδήλωση της Παρασκευής (6/9).

Μαλιστα, ο Φουρνιέ διάλεξε το Νο94, με το οποίο αγωνίστηκε στους Νάγκετς όταν ξεκίνησε στο ΝΒΑ, αλλά και στους Σέλτικς λίγο αργότερα. Ο λόγος έχει να κάνει με τον καλό του φίλο, Μουστάφα Φαλ, ο οποίος έχει προλάβει να του... πάρει το Νο10, το οποίο φορούσε ο αγαπημένος του Μάικ Μπίμπι και το έβαλε και εκείνος στην καριέρα του στο Ορλάντο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.