Φουρνιέ για Λεσόρ: «Μου έλεγε "μείνε εκεί που είσαι και μην έρθεις στον Ολυμπιακό"!»

Newsroom
Λεσόρ Φουρνιέ
Ο Εβάν Φουρνιέ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα όσα του είχε πει ο Ματίας Λεσόρ πριν από δύο μήνες.

Το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ υπήρχε εδώ και καιρό. Και αν μη τι άλλο οι παίκτες τα συζητούν αυτά μεταξύ τους.

Κάτι ανάλογο έπραξε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ο νέος σταρ των «ερυθρολεύκων» με τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας και προσεχώς... μεγάλο του αντίπαλο στα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ.

Αμφότεροι είχαν συζητήσει για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», με τον Εβάν Φουρνιέ να αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του τα όσα του έλεγε ο σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας: «Μου έλεγε όταν πηγαίναμε στις προπονήσεις της Εθνικής, 'ε, Εβάν. πήγα στον Παναθηναϊκό, κερδίζουμε, μην έρθεις! Μείνε εκεί που είσαι. Και είχε πλάκα. Έχω τρομερή σχέση με τον Λεσόρ, ήμασταν συγκάτοικοι στο Παγκόσμιο του 2019. Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα ότι έρχομαι και είναι όλα καλά».

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.