Γκριμάου: «Δεν με σεβάστηκαν, υπήρχαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να πετύχω»

Γκριμάου: «Δεν με σεβάστηκαν, υπήρχαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να πετύχω»

Newsroom
Γκριμάου
Ο Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για το «διαζύγιο» με την Μπαρτσελόνα και την σκληρή κριτική που είχε δεχθεί αλλά και για τη σχέση με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν και τη θέση του πήρε ο Ζοάν Πενιαρόγια.

Ο ίδιος μιλώντας στην Ισπανία έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν με τον Ερνανγκόμεθ.

«Νομίζω ότι από τη πρώτη μέρα δεν σεβάστηκαν. Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι δεν ήθελαν να πετύχω. Ήμουν ο εύκολος στόχος. Όμως εντός της ομάδας ένιωθα άνετα έως και το τέλος. Όμως εκτός... Παρά το γεγονός ότι δεν γνώριζα, δεν είμαι και τελείως ηλίθιος. Από τη συνέντευξη Τύπου είχα καταλάβει που πάει το πράγμα» ανέφερε ο Ρότζερ Γκριμάου και συνέχισε:

«Ήμουν αισιόδοξος ότι θα εξαντλούσα το διετές συμβόλαιο που είχα υπογράψει το 2023. Όμως μία εβδομάδα μετά το τέλος της σεζόν, είχα την αίσθηση ότι ήθελαν να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία και δεν ήθελα εγώ να κάνω άλλες ερωτήσεις» ενώ για τη σχέση του με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ανέφερε:

«Υπάρχουν δύο ή τρία συγκεκριμένα πράγματα που είναι σκανδαλώδη για το ευρύ κοινό ωστόσο δεν πιστεύω ότι είχαμε δραματική σχέση. Προσπάθησα να τον κάνω σημαντικό παίκτη γιατί τον χρειαζόμασταν σε υψηλό επίπεδο προκειμένου να φτάσουμε στο σημείο να κατακτήσουμε τίτλους. Πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο, όπως η εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Βέσελι με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του Γουίλι. Είναι δύσκολο να κρατήσεις όλους ευχαριστημένους».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.