Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Γιουρτσεβέν, μέρος του προγράμματος και ο Σλούκας

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Γιουρτσεβέν, μέρος του προγράμματος και ο Σλούκας

Γιώργος Κούβαρης
Σλούκας
Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε στη Λιουμπλιάνα όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας το απόγευμα της Παρασκευής (6/9) έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα βουνά της Κράνισκα Γκόρα στη Σλοβενία.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της Τσεντεβίτα, η οποία θα αποτελέσει και τον πρώτο τους αντίπαλο στα φιλικά παιχνίδια ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Στην Λιουμπλιάνα βρέθηκε και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης έχοντας παράλληλα και την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Μέρος της προπόνησης την οποία έκανε ο Χρηστος Σερέλης από τη στιγμή που ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ για το ματς προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς, ακολούθησε και ο Κώστας Σλούκας, ενώ αντίστοιχα ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.