Παναθηναϊκός: Τετραπλή εκπροσώπηση στο ματς προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς

Παναθηναϊκός: Τετραπλή εκπροσώπηση στο ματς προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς

Newsroom
Αταμάν
Τέσσερις εκπροσώπους είχε στο φιλικό ματς προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Την ώρα που η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στη Λιουμπλιάνα όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Τσεντεβίτα, υπήρχε τετραμελής εκπροσώπηση στο Ζάγκρεμπ όπου έλαβε χώρα το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του αείμνηστου, Ντράζεν Πέτροβιτς.

Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων και των θρύλων που παρέλασαν από το παρκέ όπως οι Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης (σ.σ. αμφότεροι με πράσινο παρελθόν), έδωσαν το «παρών» και τέσσερα μέλη των «πρασίνων». Ο Εργκίν Αταμάν (σ.σ. με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει την προπόνηση στη Σλοβενία ο Χρήστος Σερέλης) όπως επίσης και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος αγωνίστηκε με την Team Drazen πριν ενσωματωθεί με τη σειρά του στην αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Επίσης τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο technical director της ομάδας, Σάνι Μπετσίροβιτς όπως επίσης και ο Basketball and Communication Director της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.