Αλβέρτης: «Να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός από εκεί που σταμάτησε»

Αλβέρτης: «Να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός από εκεί που σταμάτησε»

Γιώργος Κούβαρης
Αλβέρτης
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επέστρεψε και πάλι στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας ρόλο European Ambassador και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους της ομάδας.

Η σημαία επέστρεψε στον ιστό της καθώς ο εμβληματικός Φραγκίσκος Αλβέρτης θα αποτελέσει και πάλι μέλος της «πράσινης» οικογένειας.

Ύστερα από δύο χρόνια από την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο «Φράγκι» επέστρεψε στην ομάδα έχοντας τον ρόλο του European Ambassador.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα λέγοντας ότι «όλοι γνωρίζουν το δέσιμο που έχω με τον Παναθηναϊκό και την αγάπη μου γι’ αυτή την ομάδα. Είναι αυτονόητο το γεγονός ότι χαίρομαι που επιστρέφω, αλλά ούτως ή άλλως ένιωθα πως ήμουν πάντα εκεί» ενώ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανέφερε: «Ποτέ δεν χρειαζόταν παραπάνω από ένα λεπτό μαζί του…»,

Επίσης είπε ότι «είναι μεγάλη υπόθεση για μένα ότι θα συναντήσω ξανά ανθρώπους που γνωρίζω καλά και έχω συνεργαστεί για πολλά χρόνια μαζί τους, όπως είναι ο Σάνι (σ.σ. Μπετσιροβιτς), ο Δημήτρης (σ.σ. Κοντός), ο Σάββας (σ.σ. Αρώνης) και αρκετά ακόμη παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, με εξαίρεση -δυστυχώς- τη μεγάλη απώλεια του Πάρη μας», ενώ στάθηκε και στους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς:

«Έγινε εκπληκτική δουλειά από τον κόουτς Αταμάν, τους συνεργάτες του, τους αθλητές και τη διοίκηση. Αποτέλεσμα αυτής ήταν οι τίτλοι που ήρθαν. Είναι ευκαιρία φέτος η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.