Χεζόνια: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Ομπράντοβιτς για όλα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
ο Μάριο Χεζόνια στο Final Four
Ο Μάριο Χεζόνια σε δηλώσεις του μετά το φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ευχαριστώντας τον για όλα όσα έχει κάνει για εκείνον.

Ο Μάριο Χεζόνια αποτέλεσε έναν από τους παίκτες του οποίου το όνομα συνδέθηκε με αρκετές ομάδες της Euroleague μετά το τέλος της περυσινής χρονιάς. Ο ίδιος ωστόσο, τελικά παρέμεινε στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο μέχρι και το 2029.

Ο 29χρονος φόργουορντ από την Κροατία, ήταν επίσης από τους αθλητές οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς. Σε δηλώσεις του στην Telegraf, ο ίδιος μίλησε για τον θρυλικό γιουγκοσλάβο ενώ αναφέρθηκε σε επίσης και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποκαλύπτοντας ότι είναι ευγνώμων για όλα όσα έχει κάνει για τον ίδιο και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, απαντώντας παράλληλα στο ερώτημα αν θα έβλεπε τον εαυτό του ως παίκτη της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

«Πώς μπορώ να απαντήσω σε αυτό τώρα; Μπορώ να δω τον εαυτό μου αλλά όχι . Είναι δύσκολες ερωτήσεις και δύσκολες απαντήσεις, αλλά τις εκτιμάω. Είμαι λίγο αντικοινωνικός, αλλά ποτέ δεν ευχαριστήθηκα μία κλήση όσο όταν μίλησε με τον Ομπράντοβιτς. Είναι απίστευτο ότι είναι τόσο χαλαρός και είναι σαν να είναι φτιαγμένος από χρυσό. Για όσα κέρδισε και για όσα έκανε για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όχι μόνο για αυτό το καλοκαίρι, αλλά για όλα, γιατί ήταν πάντα προσιτός σε εμένα, ήξερε να με αγκαλιάζει και να μου λέει υπέροχα πράγματα που πρέπει να ακούσει ένας παίκτης από έναν μεγάλο προπονητή.

Όταν βλέπεις παίκτες όπως ο Τόνι Κούκοτς, ο Ντίνο Ράτζα, η εθνική από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Νίκος Γκάλης... νιώθεις σαν ένας κόκκος σε έναν μεγάλο κύκλο. Είναι τιμή να βλέπω τόσο σπουδαίους παίκτες ζωντανά και είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό της εθνικής ομάδας της Κροατίας και της οικογένειας Πέτροβιτς».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.