Ολυμπιακός - Μακάμπι: Χωρίς Φουρνιέ και άλλους 5 οι «ερυθρόλευκοι» στο φιλικό

Ολυμπιακός Μακάμπι Φουρνιέ
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με έξι απουσίες στο φιλικό με την Μακάμπι που θα ακολουθήσει τη βραδιά προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη.

Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος θα δει τη φανέλα του να αποσύρεται στο ουρανό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ακολούθως όμως υπάρχει και μία ευκαιρία για ένα ξεμούδιασμα των παικτών του Ολυμπιακού αφού θα δώσουν το πρώτο τους φετινό φιλικό με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι παίκτες για διαφορετικούς λόγους. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι Εβάν Φουρνιέ (ανέτοιμος με μόλις μία προπόνηση), Μουσταφά Φαλ (τραυματίας), Κίναν Έβανς (τραυματίας), Κώστας Παπανικολάου (ανέτοιμος με λίγες προπονήσεις), Τόμας Γουόκαπ (ανέτοιμος με λίγες προπονήσεις) και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.