Μπαρτζώκας για Πρίντεζη: «Το Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα ειναι φτιαγμένο γι' αυτόν τον άνθρωπο»

Μπαρτζώκας για Πρίντεζη: «Το Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα ειναι φτιαγμένο γι' αυτόν τον άνθρωπο»

Newsroom
Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη όταν πήρε τον λόγο να μιλήσει στο κέντρο του παρκέ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο προπονητής του Ολυμπιακού, είπε χαρακτηριστικά. Τουλάχιστον κάθε φορά που μπορούσε γιατί ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» του ζητούσε το... ευρωπαϊκό τρόπαιο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους είναι εδώ σε αυτή τη μεγάλη μέρα για να τιμήσουν τον Γιώργο και τον Θρύλο. Είναι μεγάλη μέρα για τον Θρύλο μας να τιμάει τέτοιους αθλητές σε μια φανταστική συγκυρία καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια παό την ίδρυση του Ολυμπιακού μας. Εϊναι μεγάλη στιγμή και έτσι το αντιμετωπίζω. Όσον αφορά αυτά που διέκρινα στον Γιώργο; Δεν έχει σημασία τι αθλητική δραστηριότητα έχει ένας παίκτης και τί δεξιότητες. Το σημαντικό είναι ο χαρακτήρας του για να φτάσεις σε μια διάρκεια 15 χρόνων να φοράς αυτή τη φανέλα».

Και συνέχισε: «Είναι δύσκολη και βαριά η φανέλα του Θρύλου. Σημαίνει είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Έχεις τον σεβασμό μου και την αγάπη μου. Το Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα είναι φτιαγμένο γι' αυτόν τον άνθρωπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.