Παναθηναϊκός: Αντίπαλος η Εφές στον τελικό του τουρνουά στην Λιουμπλιάνα

Newsroom
Νουόρα
Η Αναντολού Εφές θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του τουρνουά στη Λιουμπλιάνα καθώς επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 82-77.

Μπορεί οι «πράσινοι» να έπαιξαν με πολλές και σημαντικές απουσίες στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με σκορ 81-76.

Στο άλλο παιχνίδι του τουρνουά στη «Hala Tivoli» της Λιουμπλιάνα, η Αναντολού Εφές νίκησε την Μπάγερν με 82-77 και θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό.

Το τζάμπολ του δεύτερου κατά σειρά φιλικού αγώνα των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας θα δοθεί το Σάββατο 7/9 στις 17:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ERTSports 2.

Στη νίκη της Εφές πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζόρνταν Νουόρα με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ ακολούθησαν οι Τόμπσον και Οτούρου οι οποίοι σημείωσαν από 14 πόντους ο καθένας.

@Photo credits: @AnadoluEfesSK

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.