Καμπερίδης: «Το ότι δεν ήμασταν εύστοχοι είναι φυσιολογικό, ο Μπράουν έχει προσαρμοστεί απόλυτα»

Καμπερίδης: «Το ότι δεν ήμασταν εύστοχοι είναι φυσιολογικό, ο Μπράουν έχει προσαρμοστεί απόλυτα»

Newsroom
Καμπερίδης
Ο Σάββας Καμπερίδης, μέλος του προπονητικού επιτελείου του Εργκίν Αταμάν, μίλησε για το φιλικό με την Τσεντεβίτα και το άτυπο ντεμπούτο του Μπράουν.

Το ροζ φύλλο αγώνα πήρε στο πρώτο του φιλικό ο Παναθηναϊκός AKTOR που επικράτησε με 81-76 της Τσεντεβίτα Ολίμπια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στη Σλοβενία.

Πολύ καλό ντεμπούτο για τον Λορέντζο Μπράουν που σταμάτησε στους 18 πόντους. Ο εκ των βοηθών του Εργκίν Αταμάν Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στην απόδοση της ομάδας κόντρα στους Σλοβένους, αλλά και στην εμφάνιση του Μπράουν.

Αρχικά είπε: «Ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα έπαιξε 5 εναντίον 5. Λόγω της απουσίας παικτών δεν είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό ούτε καν στην προπόνηση. Παρόλα αυτά, υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που καταφέραμε να έχουμε ποιότητα στις συνεργασίες, να μετακινήσουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε ελεύθερα σουτ.

Το ότι δεν ήμασταν εύστοχοι είναι φυσιολογικό, με βάση την επιβάρυνση που έχουν τα παιδιά που συμμετείχαν στην προετοιμασία. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί. Υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να τα συζητήσουμε, να τα δουλέψουμε και να τα βελτιώσουμε, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε θετικό πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του Μπράουν τόνισε: «Ναι, είναι πολύ ποιοτικός και έμπειρος παίκτης. Έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην ομάδα, ξέρει το ρόλο του και ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι, όπως πιστεύουμε ότι θα είναι και κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.