Μεγάλο μπαμ του Παναθηναϊκού: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Οσμάν

Μεγάλο μπαμ του Παναθηναϊκού: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Οσμάν

Νίκος Καρφής
Οσμάν
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την σπουδαία απόκτηση του Τσεντί Οσμάν που αγωνιζόταν στο ΝΒΑ και τους Σπερς.

Σπουδαία κίνηση για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Οι... πράσινοι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα για τις φετινές μεταγραφές, αφού έκαναν δικό τους τον 29χρονο Τσεντί Οσμάν όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω story στo instagram.

Ο Τούρκος διεθνής αγωνίστηκε στους Καβς από το 2017 μέχρι και το 2023, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε με τη φανέλα των Σπερς. Η κορυφαία σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ ήταν το 2017-18 στο Κλίβελαντ τότε που είχε 13 πόντους και 4.7 ριμπάουντ.

Στην μπασκετική σταδιοδρομία του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη είχε 9.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Αγωνίστηκε και στη Euroleague από το 2013 μέχρι το 2017.

Πλέον στη θέση «3» υπάρχουν οι Οσμάν, Παπαπέτρου και Γκριγκόνις. Άλλη μια θέση που είναι υπερπλήρης η ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Δεύτερος παίκτης φέτος που έρχεται από το ΝΒΑ στο τριφύλλι μετά τον Γιούρτσεβεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.