Λεσόρ: Επική απάντηση σε Φουρνιέ για... κούρεμα στην Αθήνα

Newsroom
Λεσόρ Φουρνιέ
Ο Ματίας Λεσόρ έσπευσε να... τρολλάρει τον Εβάν Φουρνιέ, σχετικά με το tweet του για τον καλύτερο κουρέα στην Αθήνα.

Ο Εβάν Φουρνιέ εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μπορεί να μην πρόλαβε να ντεμπουτάρει κόντρα στη Μακάμπι, στο φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά έχει μπει στις προπονήσεις προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη ζωή της Αθήνας.

Κάνοντας μάλιστα μία ερώτηση που... προκάλεσε την απάντηση του Ματίας Λεσόρ. Ο Φουρνιέ ρώτησε στο twitter για τον καλύτερο κουρέα στην Αθήνα και ο Λεσόρ πόσταρε ως απάντηση τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον, με τη λεζάντα «μη φοβάσαι το 'χω». Ο λόγος προφανής, μιας και οι... κομμώσεις των δύο μοιάζουν αρκετά.

Άλλωστε ο Λεσόρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον συμπατριώτη του από την Εθνική Γαλλίας και την κοινή τους πορεία εκεί. Με τον Φουρνιέ να αποκαλύπτει κατά την παρουσίασή του, πως ο σέντερ του Παναθηναϊκού του πρότεινε χαριτολογώντας να μην υπογράψει στον Ολυμπιακό!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.