Παναθηναϊκός, Όσμαν: Την Κυριακή (8/9) και ώρα 20:20 στην Αθήνα ο Τούρκος φόργουορντ

Παναθηναϊκός, Όσμαν: Την Κυριακή (8/9) και ώρα 20:20 στην Αθήνα ο Τούρκος φόργουορντ

Γιώργος Κούβαρης
Όσμαν
Ο Τσέντι Όσμαν αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, στις 20:20 προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος φόργουορντ δεν αφήνει ούτε... λεπτό ανεκμετάλλευτο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τσέντι Όσμαν και εκείνος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Συγκεκριμένα αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (8/9) στις 20:20, ενώ την ίδια ημέρα θα επιστρέψει και η αποστολή των «πρασίνων» από τη Σλοβενία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Κράνισκα Γκόρα και έδωσε τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας στη Λιουμπλιάνα κατακτώντας το τουρνουά της Τσεντεβίτα.

Ο Όσμαν θα περάσει αρχικά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό που ολοκλήρωσε το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.