Λεσόρ: «Ο Οσμάν είναι σπουδαίος παίκτης, στον Ολυμπιακό το πήραν προσωπικά»

Λεσόρ: «Ο Οσμάν είναι σπουδαίος παίκτης, στον Ολυμπιακό το πήραν προσωπικά»

Newsroom
LATO KLODIAN
Τη μεταγραφή του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος στάθηκε στην ξεκούραση που χρειαζόταν το κορμί του αλλά και τις κινήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Ματίας Λεσόρ δεν αγωνίστηκε στα φιλικά του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία. Ωστόσο, μιλώντας στο Basketballsphere, στάθηκε σε αυτήν τη σεζόν που έρχεται και θα έχει πλέον και τον Τσέντι Οσμάν, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων».

«Αυτή είναι σχεδόν μια νέα ομάδα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι διαφορετικά από την περσινή σεζόν. Είναι μια πρόκληση για όλους μας και θα πρέπει να παλέψουμε για τον χρόνο συμμετοχής. Ο Τσέντι Οσμάν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να δημιουργήσει και να σουτάρει, να συνεισφέρει αμυντικά και φυσικά το να έχεις έναν παίκτη αυτού του διαμετρήματος είναι πολύ καλό για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ελπίζω να έρθει έτοιμος να επιβληθεί και να βοηθήσει.

Χρειαζόμουν ξεκούραση μετά από μια δύσκολη σεζόν. Έπαιξα 11 μήνες χωρίς κανένα διάλειμμα. Ένιωσα πόνο στα γόνατα και την πλάτη μου, αλλά μετά από ξεκούραση, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη νέα σεζόν πλήρως προετοιμασμένος και χωρίς προβλήματα υγείας».

Ο Γάλλος σέντερ, μάλιστα, στάθηκε και στις μεταγραφές του αιωνίου αντιπάλου, με τον Ολυμπιακό να φέρνει τον συμπατριώτη του, Εβάν Φουρνιέ, τον οποίο και συμβούλευσε σχετικά με το κούρεμά που ζήτησε. «Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι από πλευράς νέων παικτών. Ωστόσο, πέρυσι κερδίσαμε την Euroleague και το πρωτάθλημα και το πήραν προσωπικά. Γι' αυτό έφεραν πολλούς νέους παίκτες και ενίσχυσαν το ρόστερ τους. Θα δούμε πώς θα καταλάβουν ο ένας τον άλλον, και ειδικότερα με τον κόουτς Μπαρτζώκα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.