Παρτίζαν: Τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ντερτόνα ο Ταϊρίκ Τζόουνς

Παρτίζαν: Τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ντερτόνα ο Ταϊρίκ Τζόουνς

Newsroom
Παρτίζαν
Με πρόβλημα αποχώρησε από το φιλικό της Παρτίζαν απέναντι στην Ντερτόνα ο Ταϊρίκ Τζόουνς, που θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στον μηρό.

Πρόβλημα από νωρίς προέκυψε στην προετοιμασία της Παρτίζαν με τον Ταϊρίκ Τζόουνς. Ο νεοφερμένος σέντερ τραυματίστηκε στο φιλικό απέναντι στην Ντερτόνα, στο οποίο οι Σέρβοι επικράτησαν με 96-94.

Ο Τζόουνς ένιωσε να πονάει στον μηρό του δεξιού του ποδιού και αμέσως αντικαταστάθηκε, δύο λεπτά πριν το φινάλε. Με την Παρτίζαν φυσικά να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων μέχρι να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Σέρβων υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία σχετικά με το πρόβλημά του. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Τζόουνς υπήρξε εκ των πολυτιμότερων της Παρτίζαν στο γήπεδο, σκοράροντας 19 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.