Εφές: Εκτός για περίπου δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Λάρκιν

Εφές: Εκτός για περίπου δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Λάρκιν

Δημήτρης Οικονόμου
Λάρκιν
Ο στόχος για τον Σέιν Λάρκιν είναι να προλάβει να παίξει στο Super Cup, κάτι που θα γίνει όπως μεταφέρουν οι Τούρκοι, με το διάστρεμμα που υπέστη να τον κρατά εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες του επικράτησε της Εφές Αναντολού στον τελικό του τουρνουά της Σλοβενίας, με τους Τούρκους όμως να έχουν και αυτοί εκτός τον δικό τους σταρ. Ο λόγος για τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη Σλοβενία και δεν αγωνίστηκε.

Μάλιστα το «S Sport» κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, έδωσε και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του. Ο Λάρκιν με το διάστρεμμά του θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πως δε θα προλάβει τα επόμενα φιλικά της Εφές.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα προλάβει στα τέλη Σεπτέμβρη να μπει κανονικά στο παρκέ για να παίξει στο Super Cup της Τουρκίας και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Μιγιάτοβιτς.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.