Πουαριέ: «Ένιωθα πως ήμουν αρκετά πίσω από τον Ταβάρες, είχα εκνευριστεί»

Πουαριέ: «Ένιωθα πως ήμουν αρκετά πίσω από τον Ταβάρες, είχα εκνευριστεί»

Newsroom
Ο Βινσέντ Πουαριέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Για τη νέα πρόκληση στην Εφές, τον εκνευρισμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον τίτλο που κατέκτησε με τους Ισπανούς απέναντι στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Βενσάν Πουαριέ.

Ο Βενσάν Πουαριέ μίλησε μετά την ήττα της Εφές από τον Παναθηναϊκό για το νέο του κεφάλαιο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γάλλος σέντερ, που συγκέντρωσε ενδιαφέρον ομάδων το καλοκαίρι, δεν ξέχασε όσα έζησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία τρία χρόνια.

«Ήταν καταπληκτικό. Όταν επέστρεψα από το ΝΒΑ, ο στόχος ήταν να κερδίσω τρόπαια. Κέρδισα 7 σε 3 χρόνια με την ομάδα, οπότε μοιάζει να έκανα τη σωστή επιλογή» ανέφερε στο Basketballsphere, ενώ ως κορυφαία στιγμή, επέλεξε φυσικά το καλάθι του Γιουλ και την κατάκτηση της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Final Four του Κάουνας το 2022.

«Η στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα θα είναι η κατάκτηση της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό. Παρόλο που δεν έπαιξα λόγω όσων έγιναν εκείνη τη χρονιά, το συναίσθημα στο τέλος ήταν πολύ δυνατό» ήταν τα λόγια του Πουαριέ, ο οποίος παραδέχτηκε πως ένας από τους λόγους που έφυγε από τη Ρεάλ, ήταν ο ρόλος του.

«Μου αρέσει η δομή, η ομάδα, η πόλη, και ήθελα μία νέα πρόκληση. Ένιωθα πως ήμουν αρκετά πίσω από τον Ταβάρες. Ήθελα περισσότερα, και είχα εκνευριστεί με την κατάσταση. Πίστευα πως άξιζα περισσότερα και για αυτό αποφάσισα να φύγω».

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.