Φουρνιέ: «Ο Ολυμπιακός μού έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μεγάλες στιγμές»

Φουρνιέ: «Ο Ολυμπιακός μού έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μεγάλες στιγμές»

Newsroom
Φουρνιέ Φανελα
Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Εβάν Φουρνιέ είναι το μεγάλο απόκτημε του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-25 μαζί με τον Σάσα Βεζένκοβ και έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στην Αθήνα.

Μάλιστα όπως έδειξε στην ανάρτηση του, ο Γάλλος δοκίμασε σουβλάκι σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και τρελάθηκε. Ο πρώην περιφερειακός των Νικς και των Μάτζικ μίλησε στο γαλλικό RMC και στάθηκε στην επιλογή που έκανε για να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

«Ήθελα ακόμα να ζήσω μεγάλες στιγμές και ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όταν έκανα προετοιμασία με τη Γαλλία, υπήρχαν επαφές με ομάδες του NBA, αλλά επέλεξα τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά.

Για τον Κολέ ανέφερε: «Ο Κολέ είναι ο μοναδικός προπονητής που γνώρισα στην εθνική Γαλλίας. Δεν μου έκανε έκπληξη αποχώρησή του. Τον ευχαρίστησα για τα καλά χρόνια. Περιμένω τον επόμενο που θα έρθει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.