Ομπράντοβιτς: «Και το 1995 που πήρα τον τίτλο με τη Ρεάλ, άλλαξα όλη την ομάδα»

Ομπράντοβιτς: «Και το 1995 που πήρα τον τίτλο με τη Ρεάλ, άλλαξα όλη την ομάδα»

Newsroom
Παρτιζάν: Οι Σέρβοι σχεδιάζουν preseason tournament σε ανοιχτό γήπεδο
Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της Παρτίζαν μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που τόνισε ότι αυτό το γεγονός δε συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η Παρτίζαν είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα φέτος. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναγκάστηκε να κάνει αρκετές αλλαγές, μιας και κομβικοί παίκτες του ρόστερ, όπως ο Κέβιν Πάντερ, αποχώρησαν. Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει σε συνέντευξή του στο «Sport Klub», μετά το φιλικό με την Ντερτόνα πως δεν είναι πρωτάρης σε κάτι τέτοιο.

«Το 1995, όταν κέρδισα τη EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, άλλαξα όλη την ομάδα. Ο Σαμπόνις, ο παίκτης "κλειδί" έφυγε για το NBA και αλλάξαμε 8-9 παίκτες.

Έκανα κάτι παρόμοιο μία χρονιά στη Φενέρ, αν και όχι με τόσους παίκτες. Ευχαρίστησα όποιον ήταν μαζί μας πέρσι, μία νέα ομάδα χτίστηκε και αυτά τα παιδιά χρειάζονται υποστήριξη» ανέφερε ο Ομπράντοβιτς, που έχει 14 καινούργιους παίκτες στο φετινό ρόστερ της Παρτίζαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.