Ολυμπιακός: Πρόβλημα στον αστράγαλο για τον Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός: Πρόβλημα στον αστράγαλο για τον Μιλουτίνοφ

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ γύρισε τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9) και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Προβλήματα με τραυματισμούς αντιμετωπίζει από πολύ νωρίς στη σεζόν ο Ολυμπιακός. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην προπόνηση της Δευτέρας γύρισε τον αστράγαλό του στο δεξί πόδι και έτσι πλέον οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί για να διαπιστωθεί ακριβώς ο τραυματισμός του. Τραυματισμός που πάντως είναι στο άλλο πόδι, από το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο που υπέστη στο αριστερό του, τον Ιανουάριο του 2024 στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος σέντερ αγωνίστηκε στο φιλικό απέναντι στη Μακάμπι αλλά ο τραυματισμός του βάζει έναν έξτρα «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Μπαρτζώκα, μιας και είναι γνωστή η απουσία του Μουστάφα Φαλ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Με τον Ολυμπιακό να μη θέλει επ' ουδενί να χάσει τους δύο βασικούς του σέντερ ενόψει και του Super Cup που θα λάβει χώρα το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε πως πέραν των Φαλ και Μιλουτίνοφ, οι Πειραιώτες έχουν τον Μόουζες Ράιτ, ενώ λεπτά στη θέση «5» είναι ικανός να πάρει και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, κάτι που συνέβη άλλωστε στους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα φιλικά του Ολυμπιακού που ακολουθούν

  • Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (10/9)
  • Ολυμπιακός - Βίρτους (14/9)
  • Ολυμπιακός - Αρμάνι/Φενέρ (15/9)
  • Trapani Sharκ (22-23/9)
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.