Ολυμπιακός: Εκτός λόγω υποχρεώσεων με τη EuroLeague Παπανικολάου, Γουόκαπ με Ερυθρό Αστέρα, ατομικό πρόγραμμα για Γκος και Πετρούσεφ

Ολυμπιακός: Εκτός λόγω υποχρεώσεων με τη EuroLeague Παπανικολάου, Γουόκαπ με Ερυθρό Αστέρα, ατομικό πρόγραμμα για Γκος και Πετρούσεφ

Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπανικολάου
Πέντε δεδομένες απουσίες έχει ο Ολυμπιακός για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, αφού οι Παπανικολάου, Γουόκαπ (υποχρεώσεις με τη EuroLeague), Γουίλιαμς Γκος, Πετρούσεφ (ατομικό πρόγραμμα) και Μιλουτίνοφ (εξετάσεις) δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα το απόγευμα της Τρίτης (18:00), χωρίς όμως τους Τόμας Γουόκαπ και Κώστα Παπανικολάου, Γουίλιαμς Γκος και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Οι δυο πρώτοι θα βρίσκονται εκτός Ελλάδας, στην Κωνσταντινούπολη, ένεκα υποχρεώσεων που με τη EuroLeague και έτσι δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, για το φιλικό που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο ΣΕΦ.

Θυμίζουμε πως ο Γουόκαπ δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι με τη Μακάμπι, τη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη, μιας και είχε λίγες προπονήσεις με την ομάδα. Γουίλιαμς Γκος και Πετρούσεφ, επίσης δεν αγωνίστηκαν με τη Μακάμπι και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος γύρισε το αριστερό του πόδι στην προπόνηση της Δευτέρας. Φυσικά και ο Σέρβος δε θα αγωνιστεί απέναντι στους συμπατριώτες του.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.