Κολέ: «Λυπάμαι που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014»!

Κολέ: «Λυπάμαι που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014»!

Newsroom
.
Στο πλαίσιο της παρουσίασής του ως Ειδικός Σύμβουλος της Τεχνικής Διεύθυνσης από τη γαλλική ομοσπονδία, ο Βενσάν Κολέ αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από δέκα χρόνια.

Ο Βενσάν Κολέ αποχώρησε από τον πάγκο της Γαλλίας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, οδηγώντας τους «Bleus» στη δεύτερη θέση και μετρώντας συνολικά οκτώ μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο 61χρονος κόουτς ορίστηκε Ειδικός Σύμβουλος της Τεχνικής Διεύθυνσης από τη γαλλική ομοσπονδία και στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων καθηκόντων του, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, το 2014.

«Λυπάμαι που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014! Έλαβα τα εύσημα από την Ευρώπη μετά το χάλκινο μετάλλιο (σ.σ. στο Mundobasket εκείνης της χρονιάς με την Εθνική Γαλλίας). Ήταν μέσα στη σεζόν, είχα φέρει παίκτες στο Στρασβούργο, δεν ήθελα να τους προδώσω. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν βλακεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν τέλει, ο Ολυμπιακός είχε δώσει το χρίσμα στον Γιάννη Σφαιρόπουλo, ο οποίος οδήγησε τους Πειραιώτες σε δύο πρωταθλήματα και ισάριθμους τελικούς EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.