Μούσα: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε φέτος» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μούσα
Ο Νζάναν Μούσα μιλώντας σε podcast αναφέρθηκε στον περσινό τελικό της Euroleague εξηγώντας ότι η Ρεάλ έχασε από τον κακό της εαυτό το τρόπαιο.

Ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ θα συνεχίσει κανονικά να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και τη σεζόν 2024-25 και μιλώντας στο «Sportkast/Nezavisne Νovine» θυμήθηκε μεταξύ άλλων τον περσινό τελικό της Euroleague, όταν η ομάδα του ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό AKTOR με αποτέλεσμα να χάσει το τρόπαιο.

«Χάσαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Είχαμε προβάδισμα 16 πόντων και το χάσαμε μόνοι μας. Ακόμα και σήμερα λέω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε φέτος. Μας κέρδισαν στον τελικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στη συνέχεια πήραμε τον τίτλο στη Liga Endesa αήττητοι. Είμαστε πιο διψασμένοι για τρόπαια φέτος» ήταν το σχόλιο του Μούσα, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παραμονή του στη Ρεάλ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Ρεάλ. Μόνο ένας τρελός θα έλεγε ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Έχουμε κερδίσει τέσσερις τίτλους, δεν είχα τραυματισμούς, παίζω και νιώθω υπέροχα» και συνέχισε: «Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι όταν ήρθα στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψα συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Απλώς ενεργοποιήσαμε την οψιόν να επεκτείνουμε το συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τα τέσσερα τρόπαια».

Όσο για πιθανή επιστροφή στο ΝΒΑ; «Υπήρχαν κάποιες προσφορές που απέρριψα λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα στο ΝΒΑ, αλλά δεν θα πήγαινα εκεί με οποιοδήποτε κόστος. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου έχουμε σεβασμό. Στη ζωή, είμαι νικητής, είτε παίζω σε Playstation είτε χαρτιά. Παίζω για να κερδίσω».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.