Ομπράντοβιτς: «Μόνο μία φορά έχω δουλέψει με το μεγαλύτερο μπάτζετ, έχουν πει 500 φορές αυτό το ψέμα»!

Ομπράντοβιτς: «Μόνο μία φορά έχω δουλέψει με το μεγαλύτερο μπάτζετ, έχουν πει 500 φορές αυτό το ψέμα»!

Newsroom
.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς διέψευσε όσα ακούγονται κατά καιρούς σχετικά με τα μπάτζετ που έχει κληθεί να διαχειριστεί κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του.

Η Παρτιζάν προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ με στόχο να ανακτήσει τα κεκτημένα στην Αδριατική Λίγκα και τη Σερβία από τον Ερυθρό Αστέρα που κυριάρχησε απόλυτα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, διεκδικώντας παράλληλα την καλή πορεία στη EuroLeague.

Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο Euronews όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κουβέντα περί μπάτζετ που γίνεται κατά καιρούς στις ομάδες που δουλεύει.

Τι είχε να πει επί του θέματος ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της EuroLeague; «Μόνο μία φορά στην καριέρα μου έχω κοουτσάρει την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ και ποτέ ξανά! Είναι μία ιστορία που με ακολουθεί και δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Είναι εύκολο να ανατρέξετε στα sites και να δείτε αν ισχύει. Είναι εύκολο να καταλάβεις πότε κάποιος λέει ψέματα. Έχουν πει αυτό το ψέμα 500 φορές (σ.σ. ότι δουλεύει με τα μεγαλύτερα μπάτζετ)! Έτσι είναι πιο εύκολο για κάποιον να το πιστέψει. Για να μην μιλήσω για την προπαγάνδα που γίνεται...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.