Euroleague: Ποια είναι η κορυφαία μεταγραφή; (poll)

Νίκος Καρφής
ΟΣΦΠ
Το Gazzetta βάζει στην εξίσωση τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν την κορυφαία μεταγραφή της φετινής σεζόν στη Euroleague.

Βρισκόμαστε κάτι λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη της Euroleague και οι περισσότερες ομάδες έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ. Πλέον μένει μόνο να δούμε αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

Οι ομάδες κινήθηκαν εντυπωσιακά στην offseason και έβαλαν στη φαρέτρα τους σπουδαία ονόματα. Φυσικά την παράσταση έκλεψαν οι ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε δύο κινήσεις που έκαναν ντόρο και τρέλαναν τον κόσμο του. Αρχικά η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ, του MVP της Euroleague το 2023. Και στη συνέχεια μπήκε το... κερασάκι με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ με την σημαντική καριέρα στο ΝΒΑ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, του MVP του Eurobasket του 2022. Στη συνέχεια έφερε τον σέντερ Γιούρτσεβεν από το ΝΒΑ. Για να προσθέσει και το.. γλυκό με την απόκτηση του Τσέντι Όσμαν σε μια κίνηση που έπιασε απροετοίμαστο πολύ κόσμο.

H Moνακό πρόσθεσε και αυτή έναν σημαντικό NBAer στο ρόστερ της, τον Φουρκάν Κορκμάζ με το εξαιρετικό τρίποντο. Καλύτερη παρουσία του στους Σίξερς. Ψαγμένη κίνηση και για την Εφές που έφερε στην Τουρκία τον πρώην συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Τζόρνταν Νουόρα.

Η Ρεάλ δυνάμωσε την ρακέτα της εκεί όπου ήδη υπάρχει ο Ταβάρες. Ο πρώην κορυφαίος αμυντικός και μπλοκέρ του ΝΒΑ, Σερζ Ιμπάκα άφησε τη Μπάγερν για τους Μαδριλένους. Τέλος πολύ σημαντική θεωρείται η προσθήκη του Καλάθη στο Μονακό. Ο Νικ αντιλαμβάνεται όσο λίγοι το παιχνίδι και αποτελεί τον (κατά πολλούς) κορυφαίο πασέρ στην ιστορία της Euroleague. Εξαιρετικές και οι κινήσεις των Φενέρ και Μπαρτσελόνα για Μπόλντγουιν και Πάντερ αντίστοιχα.

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε!

photo credits: Χρήστος Ζωίδης

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.