Υπόκλιση Σπανούλη σε Πρίντεζη: «Χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας»

Υπόκλιση Σπανούλη σε Πρίντεζη: «Χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας»

Νίκος Καρφής
Σπανούλης
O Bασίλης Σπανούλης υποκλίθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη με τον οποίο παρέα μεγαλούργησαν στα παρκέ.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης μάγεψαν στα παρκέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής. Επίσης συνεργάστηκαν στην πιο iconic φάση της ομάδας στον τελικό του 2012 στη Εuroleague, όπου ο V-Span πάσαρε στον Πριντ για το πεταχτάρι που χάρισε το τρόπαιο στους ερυθρόλευκους. Δύο θρύλοι για το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Σπανούλης με ανάρτηση στο instagram υποκλίθηκε στον Πρίντεζη με πολύ όμορφα λόγια. «Σ ‘ ευχαριστω γιατι χωρις εσενα δεν θα ζουσαμε καποιες απο τις πιο σημαντικες στιγμες της ζωης μας!», είπε μεταξύ άλλων και έβαλε φωτογραφίες από την κοινή τους πορεία στα γήπεδα και όχι μόνο.

«Είμαι πολύ περήφανος για 'σένα Πρι! Γι’ αυτά που κατάφερες με την δουλειά σου, την αφοσίωσή σου, την νοοτροπία σου και την αγάπη σου! Είμαι υπερήφανος που με άντεξες όλα αυτά τα χρόνια σε αποδυτήρια, γήπεδα, αεροδρόμια, δωμάτια ξενοδοχείων, τηλέφωνα. Σ' ευχαριστώ γιατί χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας! Α MOMENT TO REMEMBER»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.