Μακάμπι: Έλυσε από κοινού τη συνεργασία με τον Μέικον

Μακάμπι: Έλυσε από κοινού τη συνεργασία με τον Μέικον

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Μέικον στον Παναθηναϊκό
Νταρίλ Μέικον και Μακάμπι δε θα συνεργαστούν παρά την καλοκαιρινή συμφωνία, λύνοντας από κοινού το συμβόλαιο του Αμερικανού.

Ο Νταρίλ Μέικον δε θα φορέσει τα κίτρινα της Μακάμπι τη φετινή σεζόν. Παρά τη συμφωνία του το καλοκαίρι, ο Αμερικανός έλυσε τη συνεργασία του με τους Ισραηλινούς.

Άλλωστε, όπως ενημέρωσε η Μακάμπι, ο Μέικον υπέγραψε συμβόλαιο υπό όρους, ένεκα του τραυματισμού του την περασμένη σεζόν και του χειρουργείου του.

Στη Μακάμπι είχαν συμφωνήσει να περιμένουν την περίοδο αποκατάστασής του, ελέγχοντας την κατάσταση, όμως τελικά αποφασίστηκε να μεταβεί στις ΗΠΑ για εντατικότερο πρόγραμμα.

Κάτι που οδήγησε τους εκπροσώπους του να βρουν μία λύση για λήξη της συνεργασίας από κοινού, με τη Μακάμπι να εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.