Φενέρμπαχτσε: «Έφυγε με άδεια ο Σάμανιτς»

Φενέρμπαχτσε: «Έφυγε με άδεια ο Σάμανιτς»

Επιμέλεια: Newsroom
Σάμανιτς
Παρά τον «ντόρο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Λούκα Σάμανιτς, η Φενέρμπαχτσε με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει πως ο παίκτης έχει αποχωρήσει από την ομάδα με ειδική άδεια.

Η Φενέρμπαχτσε στα μέσα Αυγούστου έκανε δικό της τον Λούκα Σάμανιτς, προσθέτοντας επιπλέον ποιότητα στη «γραμμή» των φόργουορντ. Ωστόσο, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έχουν ακουστεί αρκετά σενάρια αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στην Φενέρ και τον παίκτη, ενώ το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κροάτη πρώην ΝΒΑer έπεσε επίσης στο τραπέζι.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία δημοσιευμάτων αναφορικά με την συνεργασία της Τουρκικής ομάδας με τον Σάμανιτς, η Φενέρμπαχτσε έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο παίκτης έχει αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη κατόπιν άδειας που του χορηγήθηκε από την ομάδα.

Η ανακοίνωση της Φενέρ

«Ο παίκτης μας, Λούκα Σάμανιτς, πήγε στη χώρα του(Κροατία) την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, με άδεια του συλλόγου μας για προσωπικούς λόγους. Η κατάσταση με τον παίκτη παρακολουθείται στενά από τους υπεύθυνους της ομάδας μας και θα δοθούν απαραίτητες πληροφορίες σχετικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.